Spring naar hoofd-inhoud

Welkom op de website van kindcentrum Nobel. Ons kindcentrum bestaat uit basisschool Nobelhorst en kinderopvang De Tivoli. We bieden opvang en onderwijs aan kinderen tussen de 2 en 13 jaar.

Als u interesse heeft in onze school en/of opvang vinden wij het heel fijn wanneer u langs komt. We laten u graag zien wat we allemaal doen in ons kindcentrum en nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. Bel, mail of loop binnen, we staan u graag te woord.

Voor direct contact met de school kunt u bellen of mailen naar:

0114-370537  / nobelhorst@skohulst.nl  / Vondelstraat 1 Hulst

Daarnaast kunt u informatie vinden op deze website en de website van Scholen op de Kaart. Op instagram (kindcentrumnobel) kunt u middels sfeerplaatjes een indruk krijgen van wat we hier allemaal doen.

Als u een kijkje komt nemen ziet u eerst de prachtige, ruime en groene speelplaats. We vinden het fijn dat kinderen hier de kans krijgen om buiten te spelen, leren en ontdekken. Als u een kijkje komt nemen in de school ziet u professionals die hun uiterste best doen om ieder kind het onderwijs te geven waar ze recht op hebben. Ons gebouw is licht, ruim en het interieur heeft een frisse en eigentijdse uitstraling gekregen. We hebben een heerlijke leesplek in onze bibliotheek, een gezellig leerplein en verschillende binnentuintjes. In ons kindcentrum voelen kinderen zich thuis en dat is fijn, want als je lekker in je vel zit kun je je ook goed ontwikkelen!

Wilt u direct contact met de kinderopvang dan kunt u bellen of mailen naar:

0114- 311941 / info@detivoli.nl

Hartelijke groet,

Team Basisschool Nobelhorst /  Kindcentrum Nobel