Spring naar hoofd-inhoud

https://www.youtube.com/watch?v=aa6s7e-eccA

Welkom op de website van kindcentrum Nobel. Ons kindcentrum bestaat uit basisschool Nobelhorst en kinderopvang De Tivoli. We bieden opvang en onderwijs aan kinderen tussen de 2 en 13 jaar.  In ons kindcentrum voelen kinderen zich thuis en dat is fijn, want als je lekker in je vel zit kun je je ook goed ontwikkelen!

Wij vinden het belangrijk om als kindcentrum middenin de maatschappij te staan. Met onze samenwerkingspartners kunnen we mooie dingen doen voor kinderen. Zo werken we samen met kinderopvang en onderwijs met Hulst voor Elkaar en Sportpunt Zeeland als Beweegschool +. (https://www.omroepzeeland.nl/tv/aflevering/in-beweging/370287261)  Zo hebben we bijvoorbeeld een SportBSO. Met Muziekschool Zeeland werken we samen voor kwalitatief goede muzieklessen. En met Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen om lezen voor ieder kind leuk te maken.

Als u interesse heeft in onze school en/of opvang vinden wij het heel fijn wanneer u langs komt. We laten u graag zien wat we allemaal doen en nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. Bel, mail of loop binnen, we staan u graag te woord. Voor direct contact met de school kunt u bellen of mailen naar: 0114-370537  / marjoleincorijn@elevantio.nl  / Vondelstraat 1 Hulst.  Wilt u direct contact met de kinderopvang dan kunt u bellen of mailen naar: 0114- 311941 / info@detivoli.nl .

Woensdagochtend staat ons kindcentrum in het teken van Talent Ateliers. Kinderen van 3 t/m 12 jaar mogen dan dat doen waar ze blij van worden en energie van krijgen! Dat noemen wij Talent. Nieuwe dingen ontdekken, een cultureel uitstapje maken, lekker veel sporten, dingen in elkaar knutselen, koken uit ons voedselbosje, een spannend verhaal schrijven.... Om dit allemaal mogelijk te maken werken we samen met vrijwilligers en professionals. Na ongeveer 5 weken kies je misschien een ander Talent Atelier? Het kan allemaal en ondertussen verzamel je al jouw ontdekkingen en avonturen in een portfolio. Dit kun je trots delen met iedereen om je heen. Ben jij klaar om jouw wereld in te duiken?

Voor onze Talent Ateliers mochten wij de Onderwijsprijs Zeeland 2019-2021 in ontvangst nemen!