Onderbouwplein

Een plek waar kinderen tussen de 4 en 7 jaar mogen spelen en leren.

Hier werken 4 leerkrachten en een onderwijsassistent in kleine groepen aan de ontwikkeling van jonge kinderen. Jonge kinderen ontwikkelen zich door te spelen en ontdekken en dat doen ze in sprongen, wat ze gisteren nog niet konden doen ze vandaag opeens wel! We zorgen voor succeservaringen, uitdaging, voorbeelden en uitleg, aandacht, plezier en veel speeltijd. We hebben naast cijfers en letters aandacht voor natuur, techniek, muziek en kunst. Ook krijgen kinderen vanaf hun 2e jaar Engels in ons kindcentrum.

We zijn trots op wat we onze kinderen kunnen aanbieden. Ouders krijgen de kans om deel te nemen aan het speelleerplein zodat u kunt ervaren wat uw kind allemaal doet. Eerst geven we de kinderen zelf de kans om te wennen voordat ze aan papa /mama laten zien wat ze doen.

Het onderbouwplein bestaat uit drie vaste groepen. Deze noemen we A, B en C. Iedere groep heeft een vaste juf. Daarnaast zijn er momenten dat kinderen in 4 niveaugroepen deelnemen aan de speelleerpleinen. Dat geeft ons de kans om aan te sluiten bij de ontwikkeling van uw kind.